×

КАК РАБОТИМ НИЕ В 3 СТЪПКИ

1 Кандидатствате.
2 Подписвате договор.
3 Получавате Вашите ПАРИ.

Ако имате проблеми, моля свържете се с нас на contacts@financecenter.bg или позвънете на 0700 33 909. Благодарим Ви!

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон-Пет 9:00-18:00ч.
Съб-Нед - Почивни дни

ИСТОРИЯ

  • „Финансцентър” ЕООД е семейна българска компания, регистрирана през 2010 год. с основен предмет на дейност отпускане на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства.

  • Фирмата осигурява експресни финансови продукти, на ниска цена. Компанията претендира да извършва финансиране много по-бързо от всяка една банка, на много по-изгодни лихвени нива спрямо други небанкови институции.

  • Лихвите по заемите се намаляват дори още повече за всички лоялни клиенти, което е предпоставка за дългосрочни отношения и излизане от параметрите на стандартните продукти и условия.

  • От компанията отделяме необходимото време за вникване в проблема като предлагаме професионално решение и сме насочени към личното отношение според нуждите на всеки един клиент.

МИСИЯ НА ФИНАНСЦЕНТЪР

  • Клиентът е първи: Ние предлагаме изключително обслужване на клиенти спазвайки най-високите стандарти на професионална почтеност, за да изградим трайни отношения на доверие и лоялност.

  • Дългосрочни отношения: Като семейно управляван бизнес, философията ни е да градим дългосрочни и партньорски отношения с всеки наш клиент. Не сме ограничени от идеята за бързоликвидни бизнес отношения и държим да обслужваме индивидуалните интереси на всеки един от вас

  • Усъвършенстване: Ние предлагаме не просто заеми, а приложими идеи за ежедневието ви, както и обективни съвети и трезва преценка. Залагаме високи стандарти към самите нас, като се стремим постоянно да се усъвършенстваме и да действаме безупречно, за да знаете, че на нас може да се разчита

  • Работа в екип: Ние привличаме, развиваме и възнаграждаваме изключителни личности, които работят в сътрудничество, активно споделят знания и опит и поемат своята лична отговорност за това структурата на Финансцентър да остане стабилна и идеите й да достигнат лесно до клиента.

Нагоре