История

 

През 2010 год. Българската Народна Банка вписа “ФИНАНСЦЕНТЪР” ЕООД в Регистъра с №BGR00185 като финансова институция по чл.3, ал.2 от Закона за кредитните институции.

През 2010 год. Комисията за защита на личните данни регистрира “ФИНАНСЦЕНТЪР” ЕООД като администратор на лични данни с инд.номер:292313

 • „Финансцентър” ЕООД е семейна българска компания, регистрирана през 2010 год. с основен предмет на дейност отпускане на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства.
 • Фирмата осигурява експресни финансови продукти, на ниска цена. Компанията претендира да извършва финансиране много по-бързо от всяка една банка, на много по-изгодни лихвени нива спрямо други небанкови институции.
 • Лихвите по заемите се намаляват дори още повече за всички лоялни клиенти, което е предпоставка за дългосрочни отношения и излизане от параметрите на стандартните продукти и условия.
 • От компанията отделяме необходимото време за вникване в проблема като предлагаме професионално решение и сме насочени към личното отношение според нуждите на всеки един клиент.

 

Мисия на Финансцентър

 • Клиента е първи: Ние предлагаме изключително обслужване на клиенти спазвайки най-високите стандарти на професионална почтеност, за да изградим трайни отношения на доверие и лоялност.
 • Дългосрочно мислене: Като семейно контролиран бизнес, ние не сме ограничени от краткосрочното мислене. Ние приемаме дългосрочната цел да обслужваме интересите на всеки един клиент.
 • Съвършенство: Ние осигуряваме висококачествени идеи, обективни, доверени съвети и трезва преценка. Залагаме високи стандарти към самите нас, като се стремим постоянно да се усъвършенстваме и да действаме безупречно.
 • Работа в екип: Ние привличаме, развиваме и възнаграждаваме изключителни личности, които работят в сътрудничество, активно споделят знания и опит и поемат своята лична ангажираност структурата на Финансцентър да достигне до клиента.

Да е в услуга на:

 • Физически и юридически лица, които не покриват необходимите критерии за получаване на потребителски или ипотечен банков кредит и се нуждаят от бързо кредитиране.
 • Физически и юридически лица, които се нуждаят от бърз кредит за разрешаване на спешни финансови затруднения.
 • Собствениците на малки фирми, които имат нужда от бърз кредит и спешно финансиране за оборотни средства за стартиране или разширяване на бизнеса си.
Виж Общи Условия 

Експресното финансиране, което избират разумните хора

На първо място от ФИНАНСЦЕНТЪР се гордеем с осигуряването на експресни финансови продукти, на най-ниска цена. Ние сме в състояние да ви финансираме много по-бързо от всяка една банка, на много по-изгодни лихвени нива от всяка една небанкова институция.

Прозрачност и предвидимост

Чрез простата фиксирана лихва ФИНАНСЦЕНТЪР ви предоставя финансова гъвкавост, както никоя друга финансова институция. На ваше разположение е опцията за намаляване на вноската ви след известен период от време ( намаляване наполовина след преполовяване на периода) или усвояване на допълнителна сума след преполовяване на периода.

Клиентът е най-важен за нас

Това, което ни отличава от другите е личното отношение към всеки клиент. Ние ще отделим необходимото време да вникнем във вашия проблем и да предложим професионално решение.

Финансирането, което се отплаща

Ще откриете, че ние предлагаме решения заедно с персонално внимание, помагайки ви да постигнете финансовото състояние към което се стремите.Така че, докато нашия сайт описва някои от функциите и предимствата на финансовите ни продукти и услуги, истинската стойност за вас е в способността ни да персонализираме тези инструменти, за да превърнете финансовите си цели в реалност.

TOP